Fedor® Események

Fedor® - A minőségi élet garanciája
Kutyának, Macskának és Neked is!

Naptár

Hét
Hét
H
Hétfő
K
Kedd
Sz
Szerda
Cs
Csütörtök
P
Péntek
Sz
Szombat
V
Vasárnap
05
06
07
08
09

Fajtának és szükségleteknek megfelelő táplálkozás

Ha macskánkat vagy kutyánkat a fajtájának megfelelőn akarjuk helyesen etetni, akkor felvetődik a származás és annak a táplálkozásnak a kérdése, amelyik – az anyatermészetből kiindulva – fajtának megfelelőnek tekinthető. Az anyatermészet sokféle egyedet teremtett különböző táplálkozási szükséglettel és evési szokásokkal. Megkülönböztetünk növényevőket, mindenevőket, illetve húsevőket (vagy ragadozókat).

Állateledel kutyáknak és Macskáknak

Mindenevők

A mindenevőkhöz tartoznak például a disznók. Ők növényi és állati eredetű nyersanyagokat is képesek jól megemészteni és hasznosítani. Mi emberek is ehhez a típushoz tartozunk, mivel – emésztőrendszerünk kialakítása miatt – a mi szervezetünk is jól tudja hasznosítani az állati és növényi nyersanyagokat is (kivéve az ételintoleranciákat).

Növényevők

növényevőknél teljesen más a helyzet. 2005-ben megpróbálták a növényevőket természetükkel ellentétesen hússal (húsliszt) etetni. Ahogy azt időközben már megtudtuk, ennek eredménye BSE fertőzés kialakulása lett. Tehát a fajtának nem megfelelő etetés miatt, amit egy növényevő manipuláció nélkül soha nem enne meg.

Szívvel és felelősséggel - vásárlóinknak elkötelezve!

Tudta Ön, hogy a Fedor® termékekhez akár teljesen ingyen is hozzájuthat? A Fedor® ajánlásával és a 7/1 képlettel egész egyszerűen akár ingyen is hozzájuthat kiváló minőségű prémium állateledeléhez!

Bővebb információ az ingyenes Fedor® termékekhez jutásról


Fedor® Események

Szeretettel várunk minden érdeklődőt eseményeinken, ahol a kíváló minőségű Fedor® Prémium száraztápokról és a Fedor® - Állatok az Állatokért projektről lehet minden információt megkapni!

Mit jelent a Fedor®?

A görög eredetű „Fedor” szó jelentése „Isten ajándéka”. Azért ezt választottuk, mert a mi szemünkben minden életnek van egy célja és egy feladata. Ajándékként kell tekinteni rá, és ennek megfelelően is kell kezelni.

E filozófiának megfelelően a Fedor® kötelezettséget vállal, hogy vásárlóinak fenntartható információkat és állateledel termékeivel első osztályú minőséget biztosít. Olyan minőséget, amely mellett meggyőződéssel és magabiztosan tudunk kiállni, és amelyet bármikor igazolni tudunk..

Fedor® Minőségi Tanúsítvány – a legkiválóbb minőség garanciája

A kiemelkedő Fedor® minőség meg fogja győzni bundás barátját… Ön is meg akar győződni a minőségről?

Fedor® Minőségi Tanúsítvány