Fedor® Képgaléra

Fedor® Nemzetközi Macskakiállítás
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állataival bánik! " (Ghandi)

Fajtának és szükségleteknek megfelelő táplálkozás

Ha macskánkat vagy kutyánkat a fajtájának megfelelőn akarjuk helyesen etetni, akkor felvetődik a származás és annak a táplálkozásnak a kérdése, amelyik – az anyatermészetből kiindulva – fajtának megfelelőnek tekinthető. Az anyatermészet sokféle egyedet teremtett különböző táplálkozási szükséglettel és evési szokásokkal. Megkülönböztetünk növényevőket, mindenevőket, illetve húsevőket (vagy ragadozókat).

Állateledel kutyáknak és Macskáknak

Mindenevők

A mindenevőkhöz tartoznak például a disznók. Ők növényi és állati eredetű nyersanyagokat is képesek jól megemészteni és hasznosítani. Mi emberek is ehhez a típushoz tartozunk, mivel – emésztőrendszerünk kialakítása miatt – a mi szervezetünk is jól tudja hasznosítani az állati és növényi nyersanyagokat is (kivéve az ételintoleranciákat).

Növényevők

növényevőknél teljesen más a helyzet. 2005-ben megpróbálták a növényevőket természetükkel ellentétesen hússal (húsliszt) etetni. Ahogy azt időközben már megtudtuk, ennek eredménye BSE fertőzés kialakulása lett. Tehát a fajtának nem megfelelő etetés miatt, amit egy növényevő manipuláció nélkül soha nem enne meg.

Szívvel és felelősséggel - vásárlóinknak elkötelezve!

Tudta Ön, hogy a Fedor® termékekhez akár teljesen ingyen is hozzájuthat? A Fedor® ajánlásával és a 7/1 képlettel egész egyszerűen akár ingyen is hozzájuthat kiváló minőségű prémium állateledeléhez!

Bővebb információ az ingyenes Fedor® termékekhez jutásról